Novapolis Iltapäiväkerho

Yhteisö

Novapolis iltapäiväkerho logo

Kerhoilu kehittää!

Näin se menee. Silläpä perustimme aikuisten oman IP-kerhon.

Novapolis Iltapäiväkerho tarjoaa kerhoiluiloa kokeilevissa merkeissä, erilaisten aiheiden parissa. Tärkeintä ei ole olla taitavin, luovin tai aikaansaavin vaan hyväntuulisuus on tässä porukassa kovin valtti.

Ajatus on kokeilla uusia asioita matalalla kynnyksellä, mukavassa porukassa. Jokaisen kerhon vetää joku alaan vihkiytynyt kiva hahmo.

Kerhot käyvät kaikille sukupuolille.

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan kerhoon!

Hinnat vaihtelevat aiheen mukaan. Maksu paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nappaa siis kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule kanssamme kerhoilemaan!

Tulevat iltapäiväkerhot:

Ilmoittaudu mukaan

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman nopeasti, jotta saamme uuden sporttaajan tilallesi. Urheilupäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan, jos sinä et pääsekään. Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi

Ke 23.10.2024 – Makramee-kurssi

Taito Shop klo 17:00-19:00
Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio

Tervetuloa tutustumaan makramee-tekniikkaan Taito Shopin ohjeistamana!

Työpajassa sukelletaan trendikkään makramee -tekniikan saloihin Taito Shopin asiantuntijan opastamana. Makramee on tekniikkana erityisen suosittu sisustuksessa seinätekstiilien teemoissa, ja ehkäpä muistatkin kuvioidun solmutekniikan taidonnäytteitä jo vuosikymmenten takaa. Koristeelliset makrameetyöt sisustavat kauniisti myös modernia kotia, sillä solmut, geometriset kuviot ja selkeät linjat ovat tyyliltään ajattomia.

Kerhon aikana voit luoda mieleisesi amppelin tai seinätekstiilin tai taiteilla itse haluamasi käyttöesineen tai koristeen. Mallia voit muunnella erilaisilla solmuilla ja värivaihtoehtoja on varmasti jokaiseen makuun. Vain taivas on rajana minkälaisia luomuksia tekniikalla voi toteuttaa.

Tunti toteutuu, mikäli osallistujia on minimissään 8 henkilöä.

Hinta: 27 € (sis. materiaalit ja ohjaus). 

Maksutapoina käyvät pankkikortti, käteinen ja kulttuuriedut (epassi, smartum, edenred, virike, eazybeak).

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Ke 13.11.2024 – Tapasplatterit by Umami Kuopio

Kokous- ja saunatila Five Star, 16:30-18:00
Viestikatu 1, 5.krs, 70600 Kuopio

Iltapäiväkerhon kokkikerhossa pääsemme koostamaan itse herkulliset ja näyttävät tapasplatterit Umami Kuopion opastuksessa. Tunnin opastuksesta vastaa Umami Kuopion perustaja Patricia Kuortti, joka on kotoisin Espanjasta, missä tapaskulttuuri on osa arkea ja juhlaa.

Tapaskulttuuri on enemmän kuin ruokaa – se on makumatka ja elämys, jonka monipuolisuus on sen kauneus. Tapakset sopivat niin rentoihin iltoihin ystävien tai perheen kanssa kuin juhlavampiin tilaisuuksiin.

Iltapäiväkerhossa tutustut paremmin tapaskulttuurin maailmaan, erilaisiin makuyhdistelmiin ja syvennät tietoasi erilaisista juustoista, leikkeleistä ja tapaksista. Tunnilla on mahdollisuus toteuttaa tapasplatterit myös erikoisruokavaliot (esim. gluteeniton, vegaani) huomioiden, joten tunti sopii kaikille.

Tunti toteutuu, mikäli osallistujia on minimissään 10 henkilöä.

Hinta: 22,50 € / hlö (sis. opetuksen, raaka-aineet ja materiaalit)

Maksutapoina käyvät pankkikortti, käteinen tai MobilePay.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

JouluSwag-koriste.

Ti 3.12.2024 – JouluSwag

Novapolis CoWork Microkatu, 16:30-18:30
Microkatu 1 M-osa, 1.krs, 70210 Kuopio

JouluSwag eli jouluvihta on kranssin rinnalle noussut uusi trendikäs koriste.

Pioni & Poimunlehden ammattitaitoiset ihmiset opastavat meidät sen saloihin. He tuovat tarvikkeet ja esimerkkejä, joiden avulla saat luotua omannäköisen swagin kotiin vietäväksi.

Hinta: 29 € / hlö (sis. opetuksen, koristeen ja tarvikkeet)

Maksutapoina käyvät käteinen, MobilePay tai tilisiirto.

Ilmoittaudu mukaan Nettisivut

Peruutus

Jos sinulle tulee este, peruthan ilmoittautumisen mahdollisimman nopeasti, niin saamme uuden kerhoilijan tilallesi.

Kerhopäivää edeltävä perjantai on viimeinen peruutuspäivä. Voit myös aktivoida työkaverisi tapahtumaan jos sinä et pääsekään.

Peruuttamattomasta kerrasta veloitamme täyden summan.

Sairastumisen tms. äkillisen haasteen yllättäessä pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä: 040 707 2816 tai tapahtumat@novapolis.fi

Ota yhteyttä

Kysy lisää iltapäiväkerhoistamme ja lajeista markkinointi- ja tapahtumakoordinaattoriltamme Ida Raja-aholta. Hän auttaa sinua mielellään: puh. 040 707 2816 tai ida.raja-aho@novapolis.fi

Ida Raja-aho