Vietä tunnelmalliset pikkujoulut Novapoliksella

Uutiset

Vietä tunnelmalliset pikkujoulut Novapoliksella

Vuoden odotetuimmat juhlat varataan NYT! Pikkujoulut ovat monen työ- tai ystäväporukan vuoden kohokohtia ja oiva tilaisuus juhlistaa kulunutta vuotta yhdessäolon merkeissä.
 
Novapolikselta löydät parhaat tilat pikkujoulujen viettoon, kuten tunnelmalliset saunatilat, Microkadun ja Viestikadun CoWork-tilat sekä kampus­temme ravintolaympäristöt. Monipuoliset tilamme taipuvat tarpeisiisi aina muutamasta hengestä sataan juhlijaan asti. Tilojen läheisyydessä palvelevat ravintolat mahdollistavat onnistuneet juhlat myös tarjoiluiden osalta.
 
7th Heaven (Microkatu) ja Five Star (Viestikatu) juhla- ja saunatilat

Edustuksellisten saunatilojemme tilavat saunat, tunnelmaa tuovat takkatulet ja jouluiset koristelut takaavat onnistuneet pikkujoulut upeissa maisemissa. Illanvieton yhteydessä tiloissa voi myös pelata biljardia tai dartsia.

Saunatilat on varusteltu 30 hengelle, mutta taipuvat 60 hengelle tilansa puolesta. Tiloista löytyy äänentoistolaitteet, uuni, mikro, jääkaappi sekä tilavat kylmäsäilytystilat isompaankin ruokailuun. Saunatiloihimme on mahdollista tuoda omat tarjoilut ja juomat. Pyyhkeet ja astiat kuuluvat tilavuokraan.

Saunaillan (kello 16-02) High Season -tilavuokra on 753,00 € (sis. alv 25,5 %). High Season -hintakausi alkaa perjantaina 8.11. ja päättyy 31.12. Ajanjakson aikana High Season- hinnoittelu on voimassa torstaista sunnuntaihin.

Tutustu 7th Heaveniin
Tutustu Five Stariin
 
Suunnitteilla isomman porukan juhlat?

Microkadun tai Viestikadun CoWork-tiloissamme järjestät tilaisuuden 30-150 henkilölle näyttävässä ympäristössä. Tapahtumapaketti mahdollistaa mutkattoman tavan järjestää pikkujoulut: valitset vain ajankohdan ja tapahtumatiimimme on apunasi aina suunnittelusta toteutukseen saakka! Hinta sisältää halutessasi mm. lavan käytön, liikuteltavan näytön, äänentoiston, langattoman verkon tai tarvittaessa kiinteän nettiyhteyden, lisätuolit (50 kpl) sekä tuotantoapua.

Yllä mainittujen lisäksi Novapolikselta löytyy useita muitakin tilavaihtoehtoja erilaisten tilaisuuksien viettoon. Vapaita päiviä on vielä jäljellä loppuvuodelle! Ota siis pikimmiten yhteyttä, niin suunnitellaan porukallesi unohtumaton ilta: kokous@novapolis.fi