Tapahtumakalenteri

Tapahtumasi kalenteriimme? Mikäli olet järjestämässä Novapoliksessa tapahtumaa, ilmoita siitä meille niin lisäämme tapahtumasi kalenteriimme! Ilmoita tapahtumastasi: tapahtumat@novapolis.fi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Innovaatioista elinvoimaa – kokonaisturvallisuuden klusteritapahtuma

27.8. klo: 08:00 - 16:00

Free

Ti 27.8. Savonian Kampussydän, klo 13:00-16:00
Microkatu 1, 70210 Kuopio

Kokonaisturvallisuus on ajankohtainen, koko itäistä Suomea yhteen liittävä teema. Pohjois-Savossa on aloitettu kokonaisturvallisuutta edistävän verkoston ja toimintamallin rakentamistyö.

Pohjois-Savon EU-yritysklusterit ja ekosysteemit muodostavat pohjan kokonaisturvallisuuden klusterin rakentamiselle. Alueellisina kärkialoina kone- ja energiateknologia, metsäteollisuus, elintarvikkeet, hyvinvointiteknologia, matkailu, älykäs vesijärjestelmä ja biojalostus synnyttävät kokonaisturvallisuutta ja yhteiskunnan resilienssiä tukevia innovaatioita.

Savonian kampussydämessä 27. elokuuta kello 13–16 järjestettävässä tapahtumassa ekosysteemien toimijat avaavat näkymiä toimialojen potentiaaliin alueellisen huoltovarmuuden ja kokonaisturvallisuuden tekijöinä. Tule mukaan ja löydä paikkasi kokonaisturvallisuuden kehittäjien joukosta!

Lue lisää kokonaisturvallisuuden klusterin rakentamisesta

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.
Aika:
08:00 - 16:00
Hinta:
Free
Kotisivu:
https://bcpohjois-savo.fi/events/innovaatioista-elinvoimaa-kokonaisturvallisuuden-klusteritapahtuma/

Tapahtumapaikka

Savonia AMK:n Kampussydän
Microkatu 1
Kuopio,70210Suomi
+ Google Map
Puhelin
044 7856 037
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto